Auto- ja liikennehakemisto

Jäsenrekisteri sähköisessä muodossa
AuLin jäsenrekisteri maksaa sähköisenä Excel-versiona 100 euroa. Rekisterin voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen autoja.liikennetoimittajat (at) gmail.com.

Tilaa itsellesi tai yrityksellesi toukokuussa ilmestynyt Auto- ja liikennehakemiston vuoden 2022 painos.

Hakemistossa on AuLin jäsentietojen ja AuLiin liittyvien juttujen lisäksi noin 300 autoalan kontaktia.

Hakemisto maksaa 10 euroa/kappale + postikulut. Kahden hakemiston hinta postikuluineen on 25 euroa.

Hakemistotilaukset tehdään osoitteella pekka.virtanen (a) pevitext.fi

Uusi jäsen

Jaakko Isoniemi hyväksyttiin AuLin jäseneksi 12.9.2022. Jaakko on Iltalehden autotoimittaja, jonka pääasiallisena painopisteenä ovat sähköautot ja autoalaa koskevat tiedeaiheet. Jaakon sähköpostiosoite on
jaakko.isoniemi (at) iltalehti.fi
ja puhelinnumero
050 571 7717.

Muutoksia Auto- ja liikennehakemisto 2022:een

Tältä sivulta löydät vuoden 2022 hakemistoon tulleet korjaukset ja muutokset, jotka ovat tulleet sihteerin (autoja.liikennetoimittajat (at) gmail.com) tietoon.

s. 96:

Oy AutoCarrera Ab, joka on K Auto Oy:n tytäryhtiö, on vaihtanut nimekseen K Auto AC Oy. Yrityksen Y-tunnus ja yhteystiedot ovat entiset. (päiväys 26.9.2022)

Auto- ja liikennehakemisto 2022

Auto- ja liikennehakemisto
Auto- ja liikennehakemistoa voi tilata osoitteesta autoja.liikennetoimittajat (at) gmail.com hintaan 10 euroa/kpl + postikulut.