Vuoden 2019 mennyttä toimintaa

AULIN KOEAJOPÄIVÄ 21.5.2019

AuLin koeajopäivä toimittajille ja maahantuojille järjestettiin Air Hotel Nummelassa tiistaina 21.5. kello 9-16.

Koeajopäivä on yhdistyksen jäsenistön suosikkitilaisuuksia. Se suo monelle toimittajalle erinomaisen mahdollisuuden tehdä samalla kertaa juttua useammastakin autosta.

Myös maahantuojien edustajat pääsevät koeajopäivän aikana tutustumaan kilpailijoiden tuotteisiin.

Vuoden 2019 koeajopäivässä oli koeajettavana lähes 80 autoa. Niitä oli koeajamassa lähes 80 vierasta ja yli 50 AuLin jäsentä. Kelit suosivat jälleen kerran tapahtumaa.

Toukokuussa 2019 Nummelassa oli koeajettavana lähes 80 autouutuutta. Kuva Suvi Suovaara / EMG
Kelit hellivät koeajopäivään osallistuneita. Kuva Satu Hart / EMG
Pelastuspäivä tarjosi monipuolisesti tietoa pelastuslaitoksen toiminnasta.

KUP PELASTUSPÄIVÄ 11.4.2019 -
Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen esittelytilaisuus

AuLi järjesti 11.4. yhteistyössä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen kanssa jäsenilleen tapahtuman, jossa oli mainio tilaisuus tutustua pelastuslaitoksen toimintaan ja kalustoon.

Aamupäivän aikana käytiin läpi tieliikennepelastaminen. Pelastuslaitoksen edustajat kertoivat, miten toimia onnettomuustilanteessa, ja miten pelastuslaitos toimii liikenneonnettomuuksissa. Lisäksi kerrottiin, mitä haasteita uusi autoteknologia tuo pelastajille.

Teoriaosuuden ja vilkkaan keskustelun jälkeen siirryttiin ulos pihalle, missä oli mahdollisuus tutustua pelastuslaitoksen monipuoliseen kalustoon.

Lopuksi pelastuslaitoksen henkilöstö esitteli, kuinka autosta pelastetaan henkilö avaamalla auton kylki.

Tilaisuuteen osallistui kuusi AuLin jäsentä ja kolme MOTT:n jäsentä.

AULIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS JA
ONNETTOMUUSTIETOINSTITUUTIN
INFO TIISTAINA 26.3.2019

Auto- ja liikennetoimittajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 11 jäsenen voimin Onnettomuustietoinstituutin tiloissa 26.3.2019 kello 14 alkaen.

Onnettomuustietoinstituutin kuulumiset

Kevätkokouksen jälkeen Onnettomuustietoinstituutti kertoi toiminnastaan ja esiteli Liikennevahinkoportti-palvelun, joka on kansainvälisesti ainutlaatuinen onnettomuustietokanta – missään muussa maassa liikennevakuutusyhtiöt eivät toimita samalla kattavuudella vahinkotietoja yhtenäiseen tietokantaan.

Vaalipaneeli keräsi hyvin yleisöä.

AUTOILU JA ILMASTO -VAALIPANEELI 13.3.2019

AuLi oli yhdessä Autoalan Keskusliiton, Autotuojat ja teollisuuden ja Autoliiton kanssa suunnittelemassa ja toteuttamassa vaalipaneelin 13.3. Sanomatalossa.

Paneeli koostui kahdesta eri paneelista: ensin keskustelivat asiantuntijat, sen jälkeen poliitikot.

Menestykseksi osoittautunut tapahtuma keräsi hyvin yleisöä. Yleisön joukossa oli toimittajien lisäksi autoalan ihmisiä ja eduskuntavaaliehdokkaita.

Paikalla oli noin 15 AuLin jäsentä, ja he raportoivat aktiivisesti tapahtumasta.